Skip to main content

Mitja Marató de la Campana – Vacarisses

Arranquem des de la part de darrera del grup, a les 8.00 h en punt toca debilment la campana que dona la sortida i la massa d’atletes es posa en marxa. Ens volem agafar el començament de la cursa amb tranquilitat, la primera part és en pujada i tampoc és qüestió de cremar energies massa d’hora.

Sortim del poble per la carretera i al cap d’un km agafem una pista ample que ja d’inici s’enfila amb un desnivell considerable . Intentem agafar el nostre ritme, un ritme còmode. És d’hora però ja es comença a notar amb força la calor fet que farà més dura la cursa. Ens hidratem bé bevent aigua a cada un dels avituallaments que anem trobant repartits al llarg del recorregut.

El km’s van passant, entre pistes amples i corriols estrets, pujades dures i baixades tècniques, transitem per camins no del tot desconeguts que coincideixen, en part, amb el recorregut de la Matagalls-Montserrat. Passem per Les Vendranes i per altres massies de la zona i cap al km 12 tornem a entrar a Vacarisses per tancar el primer “boucle”.

Sortint de nou del poble pugem cap a Torrota que domina el poble des de dalt del turó i tot seguit baixem per un corriol molt trencat que exigeix el màxim dels nostres genolls i quadriceps.

Tot el grup ja s’ha estirat molt i en molts trams de la cursa correm gairebé en solitari, sense que ningú a davant ni ningú que ens apreti per darrera. De tant en tant, en algun dels revolts del camí ens apareixi algun corredor a davant que comença a notar el efectes dels km’s i que acabem atrapant i avançant ja que nosaltres seguim corrent a ritme alegre.

Finalment, després d’un tram de baixada forta i de fer algunes voltes pels carrers de Vacarisses entrem a la meta amb un temps de 2h04m48s

Ha estat una excelent cursa, amb un recorregut variat i una bona organització, i el que és més important, ho hem passat bé i hem disfrutat!

(http://cursavacarisses.corredors.cat/)

Jordi Vilajosana

Joan Font

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.