Skip to main content

Pedró dels 4 Batlles

Esquí de muntanya i raquetes al Pedró dels 4 Batlles (09 febrer de 2013)

Després d’una mica més d’una temporada, el dissabte vaig tornar a calçar-me els esquís.

Acompanyada pel Jordi, la Isaura, el David, el Xavi i el Vili sortim del pàrquing del Sucre, Port del  Compte. Un dia fred, -8 graus, però radiant! Neu pols caiguda els dos últims dies. Paisatge hivernal i gèlid.

Sortim arran de pista i de seguida ens enfilem  fins anar a trobar el pàrquing d’Estivella. D’aquí un trosset per pista i tombem pel dret amunt fins a tornar a trobar les pistes per les que alguns esquiadors van baixant gaudint d’aquesta neu tan fantàstica! El comentari d’una nena al seu pare en passar pel meu costat: “Papa la neu està boníssima!!” i és que és veritat!

Molt bones sensacions! La pujada sempre em costa una mica. El Vili i el Xavi, amb raquetes, agafen distància i ens treuen un bon tros. A continuació la Isaura i el David, després el Jordi i més enrere jo, seguint les seves traces.

Tombem a mà esquerra i sortim de la pista per enfilar l’últim tram, reunió dalt un pla. Ens abriguem, faig un glop d’aigua i en marxa novament, ja veiem el cim. Un últim flanqueig molt guapo, l’aire i el fred s’intensifica. Estic enfilant cap al cim i ja veig baixar el Xavi i el Vili molt abrigats, intercanviem 4 paraules i sense aturar-nos continuem, ells avall i jo amunt. Dalt del cim hem trobo el Jordi treien pells i la Isaura i el David que ja estan a punt per baixar. El vent i el fred és insuportable, com puc trec les pells dels esquís agafo el casc de la motxilla, cordo botes i avall. No hi ha foto de cim, no ens podem entretenir…

Un cop hem arribat a l’últim flanqueig d’abans, el vent queda enrere i el solet ens escalfa una mica. Comencem a gaudir de la baixada, alguns amb més dificultats que d’altres. ..El paisatge està preciós! En un moment ens plantem a baix.

Bona sortida i molt bona companyia!

Salut i muntanyes!

Escrit per Anna Graell

Mira la galeria d’imatges

 

One thought to “Pedró dels 4 Batlles”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.