Skip to main content

Andorra Ultra Trail

Aquest passat dissabte dia 7 de juliol  el Grup de Muntanya va estar present a Andorra, on es realitzaven quatre proves que transcorren pels cims més alts del país, com el Comapedrosa que es passa per el seu cim a 2.942 metres, i que són considerades  com les que es corren en més alçada de tota Europa, ja que la cursa es mou en gran part a 2.000 metres d’alçada. 5 corredors van estar presents a una de les curses: el trail, la prova sky running de 35 kilòmetres i 5800 metres de desnivell acumulat (2500+ i  3300-) per recórrer part de les valls del nord d’Andorra on 420 corredors van sortir a les 9:10 del matí des dell coll de la botella a les pistes d´Alp, passant per els cims del Port Negre, Portella Sanfons, Comapedrosa i Pic clot dels cavalls, amb avituallaments al refugi de Comapedrosa i el refugi de Joan Canut al pla de l’estany i  arribar desfent una baixada de casi 1.400 metres de desnivell a la població d’Ordino. Es tracta d’un recorregut molt tècnic pel seu terreny alpí on la fortalesa muscular marca les diferències degut als percentatges de desnivell de tots els seus trams. Tanmateix la neu va estar present a dos parts de la prova fent més exigent encara la cursa. Els nostres corredors van poder gaudir d’aquests grans paisatges alpins.

Web cursa:         http://www.andorraultratrail.com/index.php

Representants Grup de Muntanya Ullastrell      LLOC CLASSIFICACIO

MUNDET FRONTELA Xavier        [3003] 5:49:06   30

VILAJOSANA AMAT Jordi            [3229] 6:40:53   87

BIGORDA SALARICH Xavi           [3376] 6:40:58   88

FONT MASDEFIOL Joan                [3340] 6:41:08   89

LOPEZ EXPOSITO Juan Carlos     [3260] 6:23:24 / FORA DE CURSA* JA QUE NO VA PODER RECOLLIR EL DORSAL I VA CORRER SENSE

Escrit per : Xavier Mundet

2 thoughts to “Andorra Ultra Trail”

  1. El recorregut és molt guapo, vistes i paissatges espectaculars, però molt dur! Tota l’estona és pujar o baixar i el desgast et va portant al límit (sobretot muscular)però tot queda compensat amb la satisfacció a l’arribada!

    L’any vinent intentarem repetir!

  2. Cursa fantàstica! El recorregut és molt guapo, amb vistes i paissatges espectaculars. Tota l’estona és pujar o baixar i el desgast, sobretot muscular, et va portant al límit, però tot queda compensat amb la satisfacció de quan s’arriba a la meta!

    Esperem estar en forma per repetir l’any vinent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.