Skip to main content

Sant Pere Sacama


El passat 8 de gener, a les 8 h. del matí, el Grup de Muntanya d’Ullastrell va organitzar la clàssica sortida en BTT a Sant Pere Sacama.

Érem una bona colla, més que l’any passat. El temps ens va acompanyar positivament durant la ruta.El punt de sortida era el Padró, es baixava pel camí de Can Costa fins arribar a la riera i ,des d’allà, enfrontàvem el trenca-cames de Ribes Blaves fins arribar a la carretera d’Olesa a Viladecavalls. Després de circular uns metres per ella, començàvem la pujada a Sant Pere. A l’ arribar a l’ermita: la foto de grup i avall, cap a Olesa. Allà: esmorzar als “Salistes”, i en acabar l’entrepà, el cafetó i la xerrada, començàvem el camí de tornada per la carretera de Martorell, la “Chopera”, Can Puig i fins al poble. A l’arribada ,una clareta al Casal i cap a casa. Una bona passejada.

Escrit per: Gerard Espel

Video Sant Pere Sacama 2003

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.