Skip to main content

Pic de la Dona

Bé doncs, tot sembla bé per poder fer el Pic de la mala Dona.

– ¿Quedem aquest dissabte dia 3 de desembre?

– Fet!… em pensava que havies anat al Bastiments diumenge passat!

– sí,… i què!?

És molt fàcil quedar per anar a fer una foquejada quan ens coneixem perfectament…. no hem ni de parlar que la sortida s’acabarà amb un bon plat a taula, on comentarem el que en el silenci de la pujada, a cada passa de l’esquí,… haurem anat barrinant.

Això de l’esquí de muntanya eixampla l’esperit i ens oxigena amb l’aire més pur… ens refresca les idees….

L’itinerari és molt senzill. Per darrera la cafeteria de Vallter2000 ens enfilem cap a la dreta fins al coll que ens portarà a l’avantcim d’Ombriaga. Descobrirem el Canigó amagat darrera la carena fronterera que trepitgem. Arribat al cim del Pic de la Dona reposarem, rossegarem alguna cosa bo i gaudint del paisatge: massís del Canigó a llevant, Baciver+Bastiments+Gra de Fajol a ponent …. queda clar que algun dia, més rodats, farem tota aquesta carena d’Ulldeter. Seria lo seu.

El descens ben fàcil cap  a l’altre coll a mig camí de l’Esquena de l’Ase que domina Vallter, …. i allà avall (com podeu veure als vídeos, la neu força dura,…. i atrotinada de les traces dels dies anteriors).

Aquest cim és ideal per iniciar la temporada. Ara sí que li podem treure el nom de ‘mala dona’ després d’haver-lo planificat ascendir unes 4 vegades. Per fi, ja el tenim al sac!!! Aquest any siiiiii!!!… a veure com anirà aquesta temporada….

Escrit per : Pere Palet

Mira la galeria d’imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.